HVAD ER FORANDRINGSCOACHING – ELLER HVAD ER DET IKKE?

Som coach stiller jeg de rigtige spørgsmål. Svarer du ærlig på dem, så finder du den rigtige sti at gå ad, for at nå de håb og drømme du har. Du opdager meget mere om styrkerne hos dig selv og dine nærmeste.

Vi taler om fremtiden – dine håb herfor og inddrager aldrig dine problemer. Det er stien – med din foretrukne fremtid og dit bedste håb – du skal ud af, for at opnå forandringen, der er vigtig og i fokus.

Coaching er en samtale, hvor coachen stiller løsningsfokuserede spørgsmål, der stiller skarpt på dine tanker og overbevisninger og udfordre dem. Hvis du går med hele vejen, vil spørgsmålene afdække for dig kendte men glemte potentialer hos dig, og finde styrker og ressourcer du måske ikke kunne huske du havde.

Forandringer skal komme indefra og forandringscoaching vil hjælpe dig med, at få øje på dine indre værdier og matche dem med dine bedste håb. Sammen når vi frem til dit bedste håb, og åbner op så du selv kan træffe de rigtige valg, og skabe den forandring du ønsker for at nå din foretrukne fremtid.